tomstar Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Chce kupić sobie lemondkę do roweru crossowego. Jest ona aluminiowa, czarna, a bardziej odpowiadałby mi biała. Czy ma sens owijanie lemondki owijką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roxorloops Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Nie ma sensu zakładania lemondki do roweru crossowego, owijanie całej też chyba bez sensu... No ale nikt Ci nie zabroni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomstar Napisano 14 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 dlaczego nie ma sensu zakładać lemondki do crossa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Dlaczego nie ma sensu ? Ja też tego nie rozumiem. Lemondkę miałem w MTB a także w trekingu i nie widziałem w tym nic nie stosownego. Tak więc śmiało zakładaj jeśli ją potrzebujesz. Natomiast owijkę bym darował bo wcale nic nie pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomstar Napisano 14 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Dzięki. Chciałem ją owinąć tylko ze względów estetycznych, bo niestety białe lemondki są o wiele, wiele droższe. W moim zasięgu jest tylko czarna. A ja mam mostek i kierownicę białą i taka lemondka by mi pasowała, ale jak nie ma sensu jej owijać to niech zostanie czarna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 A jaką masz lemondkę bo jest ich cała masa. Może jednak owijka będzie sensowna....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomstar Napisano 14 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 przymierzam się do takiej https://www.centrumrowerowe.pl/czesci/kierownice-rowerowe/lemondki-podporki-do-rak-na-kierownice/p,lemondka-jd-808-tranz-x,31688.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Niektóre lemondki mają piankę na części frontowej. Inne są tak użyteczne jak rogi więc chwyta się je za goły meta. Przy takowej ...gra jest warta świeczki. Można śmiało zastosować owijkę na chwyty dłoni ale i tak podłokietniki pozostaną czarne. Przebolejesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 przymierzam się do takiej https://www.centrumr...nz-x,31688.html Jest ona bardzo niska. Łokcie leżą niemal, że na kierze, dasz rade się tak złożyć na crossie? Możesz sobie spróbować nawet sucho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomstar Napisano 15 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 kumpel taką ma i już się przymierzałem, także jestem po testach zobaczymy jak będzie wyglądać czarna do całej reszty, ewentualnie owijkę można zawsze dokupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.