mrovka Napisano 13 Lutego 2016 Napisano 13 Lutego 2016 Czy ktos z was mial jakas stycznosc z tymi hamulcami? Moze ktos slyszal jakies opinie na ich temat? Ps.Obawiam sie ze niska wage zawdzieczaja tylko wylajtowanym zaciska..I chcialbym to jakos pobieznie zweryfikowac
tobo Napisano 13 Lutego 2016 Napisano 13 Lutego 2016 Test robił niemiecki Bike. W teście Tune, fsa i xtr. Miejsce pierwsze xtr, drugie fsa trzecie Tune.
Michauuu Napisano 13 Lutego 2016 Napisano 13 Lutego 2016 kill hill nie dotykałem, ale zwykłe BFO to totalna porażka... przy tarczy 180mm z przodu nie byłem w stanie wykonać stoppie
mrovka Napisano 14 Lutego 2016 Autor Napisano 14 Lutego 2016 Przepraszam za pomylke,oczywiscie nie chodzi o zaciski KILL HILL'a tylko o ich wylajtowane klamki. Myslalem o XTR,ale ni jak nie moge przekonac sie do ich .......... koloru :/ Bylem juz zdecydowany na R1,ale gdy czytam ze ludzie odchodza od tych hamulcow to mam teraz mieszane uczucia Chce /czyt:musze/ miec lekkie hample bo to jest ostatnia pozycja na mojej liscie,jezeli chodzi o odchudzanie mojego bajka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.