Skocz do zawartości

[rower] do 1000 zł

Spajd

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam mam zamiar kupić rower do 1000 zł MTB będzie służył do jeżdzie po asfalcie i drogach polnych mam 165 i ciągle rosne mam zamiar go kupić na allegro z góry dzięki za odpowiedzi.

Napisano

Poszukaj na allegro rowerów Kands/Lazaro/Spartacus Za około 1000zł można kupić rower na osprzęcie Alivio i z kastą. 

Zastanów się też czy naprawdę potrzebujesz pseudo mtb. Według mnie do takiego użytku lepszy będzie cross

Napisano

a mogę prosić o link do roweru bo nie moge znaleźć crossowego z alivio i w czemu crossowy jest lepszy zależy mi na szybkości i konforcie jazdy

Napisano

zależy mi na szybkości i konforcie jazdy
właśnie dlatego ;) amortyzatory w rowerach do 1000zł to przeważnie atrapy, jak kupować w tej kwocie mtb to tylko używka
Napisano

Przy obecnym wzroście powinieneś szukać roweru w rozmiarze 17", ale oczywiście jeżeli ciągle rośniesz to lepiej zastanowić się nad rozmiarem 19". Z twojego opisu wynika, że najlepszym rozwiązaniem będzie rower Crossowy, uniwersalny do szybszej jazdy na asfalcie oraz możliwości wjechania w lżejszy teren. Niestety do 1000zł. trudno jest kupić coś porządnego. Pomyśl, czy nie możesz przeznaczyć jednak przynajmniej 1400zł. na rower, wtedy na allegro poszukaj takich modeli jak: Kands Masetro, Kands Avangarde, Lazaro Integrale V3, Spartacus Cross 4.0 DISC.

Napisano

Na aledrogo jest używany lazzaro integral 19", widzę klamkomanetki/przerzutki alivio, piasty deore. Wystawia to jakiś lombard ale nawet nie umyli do foto. Po zakupie przydałaby mu się kąpiel z pianą i nowy smar ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...