thepanone Napisano 12 Lutego 2016 Napisano 12 Lutego 2016 mam niesprawny rower, chcę pobiec długi, dokładnie odmierzony dystans. Mam prośbę by ktoś zmierzył mi 3 odcinki na tym obszarze ze zdjęcia niżej. Te 3 odcinki to jeden nieprzerwany jeden, ale zależy mi na zmierzeniu oddzielnie trzech: 1. od Karczewisk do Leśnych Stawów 2. od Leśnych Stawów do Liśca 3. od Liśca do Ogrodziska Nazwy punktów są umowne, linki prowadzą do dokładnych współrzędnych 4 punkty: 1. koniec lasu szlaban/Karczewiska - chodzi mi o miejsce styku leśnej trasy z asfaltem. 2. skrzyżowanie ze szlabanem/Leśne Stawy - skrzyżowanie. 3. zakręt/Lisiec - skrzyżowanie. 4. koniec lasu/Ogrodziska - styk lasu z polami.
turysta Napisano 12 Lutego 2016 Napisano 12 Lutego 2016 Prawym przyciskiem myszy na mapie i na samym dole masz "Zmierz odległość". Popróbuj, to nie jest trudne
thepanone Napisano 12 Lutego 2016 Autor Napisano 12 Lutego 2016 Łe, nie wiedziałem, myślałem że tylko mogę mierzyć ulice. dzięki, szybciej niż rowerem.
phoe Napisano 13 Lutego 2016 Napisano 13 Lutego 2016 Zainstaluj endomondo/strava... (na telefonie rzecz jasna )
Mod Team KrissDeValnor Napisano 13 Lutego 2016 Mod Team Napisano 13 Lutego 2016 Jestem za, a nawet przeciw Właśnie zaczynam " przygodę " ze Stravą.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.