Ogór Napisano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 jak najlepiej wyprostowac tarcze 203 mm ? bo moja sie lekko skrzywila i chcialbym ja wyprostowac zeby byla ladna i sliczna i prosta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Gdzies juz pisalem - bierzesz francuza w ręki, patrzysz gdzie tarcza jest krzywa, zaciskasz francuza i odginasz, i tak dalej az do skutku :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikus_nng Napisano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Proszę bardzo (: http://www.forumrowerowe.org/index.php?showtopic=2032 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gtix Napisano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Siema mialem taki sam problem z moją 203,ale dałem mojemu szefowi i on ją prostował podgrzewając ją,ale nie wie jak to dokładnie robił wiem ze jest wyprostowana do 0,03mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.