Haitz Napisano 12 Lutego 2016 Napisano 12 Lutego 2016 Witam. Aktualnie mam z przodu zębatkę 38z(do napędu 1x7, 11-28) i dawałem radę z podjazdami, ale jednak na długich i stromych już nie wyrabiam. Nie chcę zmieniać napędu, bo po głębokich przemyśleniach doszedłem do wniosku że lepiej będzie po prostu dać mniej zębów na przód(aktualne stopniowanie mi prawie wystarcza, to "prawie" polepszy właśnie mniej zębów z przodu). Ogólnie przy tych 38z nie mogę zejść poniżej 5 biegu, bo po prostu jest za ciężko. Jakie zębatki narrow wide będą pasować do korby Truvativ Hussefelt? Co do ilości zębów, to najlepsze będą 32. Cena do +/- 100zł
100lar3k Napisano 12 Lutego 2016 Napisano 12 Lutego 2016 Ja kupiłem u nich zębatkę 32t za 95zł. Jestem z niej bardzo zadowolony. http://www.hellomtb.pl P.S. Z tego co kojarzę twój truvativ ma takie samo BCD jak shimano czyli 104mm Na allegro jest też spory wybór zębatek NarrowWide Edycja mała: Szukaj zębatek z BCD 104
Haitz Napisano 13 Lutego 2016 Autor Napisano 13 Lutego 2016 Ok, dzięki. Ta za 95zł jest niestety niedostępna, więc raczej będę próbował jakoś wycisnąć dodatkowe 60zł na tą z HCC(na allegro nie ma tańszych 32t, a używek nie chce).
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.