BeniuFilozof Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Cześć wszystkim! Mam okazję kupić używane Tektro Auriga Pro za około 300 zł razem z tarczami. Tarcze chciałbym 180mm tył i 203mm przód (nie, 203 nie jest "dla szpanu i wyrywania dziewczynek"). Czytałem trochę niepochlebne opinie o hydraulikach z Tektro (że piszczą, wyją, skrzypią, drgają). Jak sprawa ma się z tym modelem ? Przyznam, że cena mnie dość zachęca, bo z budżetem kiepsko, więc ewentualnie na tych pojeździł bym mniej więcej dwa lata i wymienił na coś naprawdę porządnego (no, chyba, że te będą wystarczające). Będą to moje pierwsze w życiu hamulce hydrauliczne, dzisiaj po południu idę je oglądać, na co przede wszystkim zwrócić uwagę ? ( Wybaczcie, ale jestem raczej zielony w tym temacie, gdybył miał wiedzę i doświadczenie to bym nie pytał). Z góry dzięki za wszystkie rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi