lukers Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Siemka poniżej relacja z wyprawy rowerowej Ustroń Zdrój - Istebna - Zwardoń styczeń 2016r.: PozdRower Lukers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotofx Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 (edytowane) Ładna trasa widać , że grubaski zimą się sprawdzają , a ja wróciłem wspomnieniami do tych miejsc , kiedy zimą przemierzałem je z chlebakiem i aparatem ponad trzydzieści lat temu , gratuluje udanej wycieczki Edytowane 11 Lutego 2016 przez fotofx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berlo Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Fajna relacja, ja wybieram się w Beskid Śląski z namiotem i sakwami. Czekam tylko aż się trochę ociepli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi