skimir Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Ostatnio szukam ciekawych tras - pętli. Dlugość do pokonania w ciągu jednego dnia. O ile w necie bez problemu można znaleźć opisy ciekawych tras, można je poskładać, skrócić to często pętla wyglada tak, że w jedną stronę trasa jest ciekawie ustawiona ale z powrotem to już tą samą drogą albo jakąś asfaltową krajówką lub drogą gminną (znikoma przyjemność). W związku z tym mam propozycję aby założyć wątek w którym można by dodawać ciekawe szlaki - pętle. Warunek: do startu/mety można podjechać samochodem i go pozostawić, trasa cały czas biegnie poza drogami publicznymi, dopuszczalne krótkie odcinki drogami o małym natężeniu ruchu (drogi wiejskie, wewnętrzne). Kwestia dotycząca schematu postow, który umożliwi łatwe wyszukianie byłaby do dogadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrosporek Napisano 16 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 pomysł dobry na taki temat, ale myślę że lepiej takie tematy utworzyć w regionalnych pod forach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skimir Napisano 16 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Myślałem aby wrzucić takie zapytania na fora lokalne jednak z pewnością, w zależności od aktywności forumowiczów taki wątek byłby na górze albo gdzieś utknął. Można by to podwiesić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrosporek Napisano 17 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 można zrobić wg takiego schematu miasto: długość: [km] rodzaj: płaski/pagórkowaty/górski albo przewyższenie ślad gps: krótki zwięzły opis(dla kogo trasa) + opcjonalnie zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.