Artwro Napisano 12 Lutego 2016 Napisano 12 Lutego 2016 Nie,nie tylko posty zaczynają odbiegać od tematu,w czym sam uczestniczę.
TREKING Napisano 14 Lutego 2016 Napisano 14 Lutego 2016 Witam, orientujecie się gdzie kupię alkohol izopropylowy? Byłem w Castoramie i Leroy Merlin, w aptece i w sklepie narzędziowym, nie mają i nie wiedzą gdzie to mogę kupić. Wiem, że na allegro jest tego pełno, ale ja potrzebuję to na sobotę i może nie dojść do tego czasu. Cena tego specyfiku jest śmieszna, tylko nie mogę tego nigdzie dostać. Gdzieś wyczytałem, że w sklepie z elektroniką mogą to mieć, jakiś Saturn czy inne Media będą to miały? Proponuje poszukiwania w sklepach z odczynikami chemicznymi lub Izopropanol alkohol Izopropylowy 99,9 % ANTORIA Chemie S.C. Zamkowa 7 64-500 Szamotuły. Do jkich zastosowań chcesz uzywać ???
SovaLTD Napisano 14 Lutego 2016 Autor Napisano 14 Lutego 2016 Proponuje poszukiwania w sklepach z odczynikami chemicznymi lub Izopropanol alkohol Izopropylowy 99,9 % ANTORIA Chemie S.C. Zamkowa 7 64-500 Szamotuły. Do jkich zastosowań chcesz uzywać ??? Jednak kupiłem denaturat bezbarwny, skoro piszecie, IPA jest bez sensu do rowerów a dykta nada się idealnie, to nawet już go nie szukałem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.