ronitl Napisano 10 Lutego 2016 Napisano 10 Lutego 2016 Witam... Mam okazję kupić rowerek używany Centuriom backfire 400 . mam 182 cm wzrostu noga od wewnątrz 81,5 cm rowerek ma rame 20 cali -51 cm. . Nie wiem czy będzie dla mnie dobra chce mieć dobrze dobrany rower ale nie wiem jak dokładnie to ugryźć... W linku jest ten rowerek : http://olx.pl/oferta/centurion-rower-gorski-mtb-tarczowki-stan-bdb-CID767-IDcNWh7.html
Roxorloops Napisano 10 Lutego 2016 Napisano 10 Lutego 2016 Niestety może okazać się trochę za mały. ;(
rzezniol Napisano 10 Lutego 2016 Napisano 10 Lutego 2016 182/82 cm użytkownika i rama 20 cali za mała ? Sorry ale nie ogarniam ... Przy tych parametrach rama powinna być akurat na wymiar ... Jednak co zawsze powtarzam najlepiej się przymierzyć . Pozdro
Piotrek383 Napisano 10 Lutego 2016 Napisano 10 Lutego 2016 Rama może być za duża, musiałbyś przymierzyć. A co w tym rowerze jest takiego ciekawego za tą kwotę?
ronitl Napisano 10 Lutego 2016 Autor Napisano 10 Lutego 2016 Nie mam zbyt dużych pieniędzy przeznaczonych na rower a co nowe to fajna tylko rama a podzespoły altus tragedia. Ten jest taki zły tak szczerze Dziś muszę dać znać kolesiowi czy biorę czy nie. Doradzcie chłopaki bo nie ogarniam.
siimon Napisano 10 Lutego 2016 Napisano 10 Lutego 2016 Wątpliwa okazja. Myślę, że dokładają dwie lub trzy setki znajdziesz coś z powietrznym amorkiem i hydraulikami.
ronitl Napisano 10 Lutego 2016 Autor Napisano 10 Lutego 2016 Wątpliwe chyba ... Czyli odpuścić ten centurion ? Cena zgo jest jak cos dogadana na 1000 zł. A jak się mają te ramy (rowery) lazaro czy romet bodajże polskie ? Jeszcze mam coś takiego : ) http://olx.pl/oferta/kellys-magnus-2009-CID767-ID3cL7w.html
rzezniol Napisano 10 Lutego 2016 Napisano 10 Lutego 2016 Z tego widelca to już nic nie będzie ... Ten XCR jest z serii czarnych goleni które się wycierały w błyskawicznym tempie ... co zresztą widać na foto. W tym punkcie specyfikacji możesz się potencjalnie szykować na zgrzyt finansowy. Zainteresuj się tym : http://olx.pl/oferta/skromna-i-stylowa-bestia-gt-zaskar-expert-deore-lx-CID767-IDaXNzl.html#5178f5f84b Podpytaj o rozmiar przy twoich parametrach powinieneś celować w okolice 18 - 20 cali bo nikt nie wie co lubisz, jak będzie OK to się umów na oględziny/przymiarkę i jak będzie OK to się targuj ... Wygląda to dobrze ... jak nie masz zamiaru latać ostro po górach to się nie przejmuj że rower ma V`ki ... potencjalnie mniej awaryjne i tańsze w eksploatacji. Pozdro
ronitl Napisano 15 Lutego 2016 Autor Napisano 15 Lutego 2016 Witam ... chłopaki pojechałem, przymierzyłem Centuriona backfire 400 na żywo i rowerek pasuje jak ulał. Pomyliłem się trochę przy mierzeniu nogi od wewnątrz teraz na spokojnie do ściany od poziomiczki wyszło 84 cm. Rowerek dosłownie raz może jeżdżony praktycznie nóweczka i mogę z czystym sumieniem powiedzieć że warto było obejrzeć go na żywo... Zostałem posiadaczem tego Centuriona oczywiście Dzięki wielkie za wszelkie rady chłopaki...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.