Tassajara21 Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Pilnie potrzebuję adapter: Rear Disc Brake Adapter for Gary Fisher Trek Klein Frames 160mm Post Mount DiskMam taki w mojej ramie GF, ale na system IS - a potrzebuję na PM.Dodawanie kolejnego adaptera nie ma sensu, bo mam 2 komplety kół i musiałbym zmieniać tylne tarcze na 180.Może ma ktoś takie cudo Adapter hamulca tarczowego Trek Gary Fisher??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tassajara21 Napisano 10 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Można zamknąć temat, udało się rozwiązać sprawę dodatkowym adapterem PM/IS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arok Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Pilnie potrzebuję adapter: Rear Disc Brake Adapter for Gary Fisher Trek Klein Frames 160mm Post Mount Disk Mam taki w mojej ramie GF, ale na system IS - a potrzebuję na PM. Dodawanie kolejnego adaptera nie ma sensu, bo mam 2 komplety kół i musiałbym zmieniać tylne tarcze na 180. Może ma ktoś takie cudo Adapter hamulca tarczowego Trek Gary Fisher??? Witam Jaki jest rozstaw śrub w tym adapterze? Mam problem bo w mojej ramie Trek 8500 są dwa otwory, które wydawały się być otworami w IS, mają jednak rozstaw 45mm, a nie 51mm. Szukam adaptera, który by mi rozwiązał ten problem. Proszę o pomoc. Jeżeli będzie konieczne zdjęcie to dorzucę. Z góry dziękuję za pomoc Moje hamulce to XT z tarczami 160mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arok Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Już gdyby co dzięki. Zamówiłem na eBay'u leci do mnie z Kaliforni Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tassajara21 Napisano 6 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 U mnie rozstaw tych śrub w ramie to 44 mm, więc to pewnie pod ten sam adapter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arok Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Pewnie ten sam Dzięki. Zobaczę za 2 tygodnie czy nie wyrzuciłem pieniędzy w błoto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.