Szymon.osiak Napisano 8 Lutego 2016 Napisano 8 Lutego 2016 Szukam nie drogich butów szosowych. Co sądzicie o Shimano R065? Czy znacie jakieś lepsze w tej cenie?
goldziu Napisano 10 Lutego 2016 Napisano 10 Lutego 2016 To zależy czego oczekujesz, dopasowania? trzymania? sztywności? oraz do czego będziesz używał. Moim zdaniem jeśli chcesz 'lepsze' buty szosowe to musisz podwoić budżet. Rozglądnij się za firmami Force i FLR mają ciekawe propozycje i dobrą cenę
Gravrons Napisano 12 Lutego 2016 Napisano 12 Lutego 2016 może po prostu jakieś Buty MTB by cię zadowoliły co ? ja w takich jeżdżę i jestem zadowolony.
Fenthin Napisano 13 Lutego 2016 Napisano 13 Lutego 2016 W cenie SH-R065 znajdziesz chociażby Shimano SH-R078 czy Northwave Sonic, które są o tyle lepsze, że mają trzy rzepy zamiast dwóch. Żeby powybrzydzać, musiałbyś powiększyć budżet przynajmniej do 300-350zł.
PitSzostak Napisano 15 Marca 2016 Napisano 15 Marca 2016 Kolega kupił niedawno tanie buty szosowe Force Road http://sporto.com.pl/p/292/6387/force-road-buty-rowerowe-szosowe-szosowe-meskie-buty-kolarstwo.html On sobie je chwali. Ale ja odradzam buty bez klamry. On dopiero zaczyna jazdę i nie przejeździł ani zbyt wielu kilometrów ani w ostrym tempie. A przede wszystkim nie jeździł w butach z klamrą. Ja dobrze rozumiem co znaczy ograniczony budżet. Ale decydowanie radzę, jeśli to tylko możliwe dołożyć trochę. A jeśli się nie da, to te Force są moim zdaniem dużo lepszym wyborem niż M065.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.