piotrek78522 Napisano 8 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Witajcie Koledzy! Jak tam u Was przygotowania waszych maszyn? U mnie już czuć tą atmosferę <3 . Moja Pszczółka już przeżyła pierwsze mycie w tym roku! Pochwalcie się zdjęciami z waszych przygotowań! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 8 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 A jak ktoś jeździ cały rok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek78522 Napisano 8 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 A jak ktoś jeździ cały rok? To bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 8 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Przygotowania na bieżąco. Od wypadu na rower do kolejnego wypadu. Pozdrawiam[emoji4] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skimir Napisano 8 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Jeżdżę totalnie rekreacyjnie, bez napinki - ma być w miarę sucho, bez deszczu, lodu... Sezon 2015 zakończyłem 26 grudnia a sezon 2016 rozpocząlem 6 lutego... tak więc do czego się tu przygotowywać :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 8 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 No ja przez miesiąc rozebrałem wszystko, wymieniłem koła na nowe na maszynach, zmieniłem linki, pancerze, końcówki, hamulce i ledwie zdążyłem poskładać - już zacząłem śmigać. Póki co niewiele, w kilka dni 150km. Sezon rozpoczęty!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 8 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Coś takiego jak "sezon" nie istnieje. Przynajmniej dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczorak Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Sezon trwa cały rok Jedyne przygotowania to wieczny upgrade roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.