gregor_z Napisano 8 Lutego 2016 Napisano 8 Lutego 2016 Po kilku...nastu latach zamierzam kupić rower do wypadów weekendowych, po pracy, itp. po przepięknej Suwalszczyźnie. Teren urozmaicony, 75% lasy, ścieżki, drogi mało utwardzone. Pozostałe przypadki to asfalt. Jazda również z rodziną, czyli np. kilkanaście kilometrów nad jezioro. Mam możliwość zakupu w lokalnym sklepie Krossa B8, w cenie 3079 PLN. Rama M. Rocznik 2015. Na portalu aukcyjnym (alle...) w podobnym przedziale znalazłem ofertę na Treka X Calibra 9 w cenie 3000 zł. Jednak jest to rama 21,5 (20,5). Rocznik 2015. Nie wiem czy nie będzie dla mnie za duża. Nigdy nie jeździłem na Sramie. Do tej pory miałem Gianta GSR 500 na stalowej ramie, w którym wymieniłem prawie wszystko oprócz właśnie ramy - dzieci, foteliki, itp. Mam 184 cm, waga 87 kg. Z góry dziękuję za pomoc przy doborze. Wiem, że wszystko inne co kupię będzie lepsze. Może jakieś sugestie co do tańszych rowerów. Żona mnie gani i chciałaby, abym wydał 2000 PLN.
Mod Team durnykot Napisano 8 Lutego 2016 Mod Team Napisano 8 Lutego 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.