Skocz do zawartości

[wrocław] rowerowe ustawki

mrnobody

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej,

Ja na obecną chwilę mogę przyłączyć się raz w tygodniu np: sobota. Później ewentualnie jak dzień będzie dłuższy to popołudniami.

Napisano

Cześć, ja też Brochów :) Kręcę czasem wieczorem po okolicy (Mokronos, Opatowicka, wały...), przeważnie 20-35 km, średnia zwykle >20 km/h. Przeważnie sam, więc zawsze to raźniej. Nie mam jakiegoś stałego cyklu tygodniowego, ale staram się częściej niż raz w tyg., więc jeśli ktoś jest chętny to można się zbadać.

*zgadać. ...ah ten T9 - uwielbiam go, daje tyle radości ;)

Napisano

U mnie to raczej sobota popołudniu no i zdarza się niedziela ok. 11, ale wszystko raczej spontanicznie bo na stałe godziny jazdy nie mogę sobie pozwolić . Szybkość jazdy i odległości jest mniejsza i zdecydowanie na razie wokół komina.

Napisano

Ja mieszkamy przy Krzyckiej, czasami mógłbym do was dołączyć, mocno nieregularnie z racji małego brzdąca:)

Pozdrawiam

Krzysiek

Napisano

Spoko, u mnie też nie ma żadnej reguły ile razy w tyg. uda się wyjść, bo zależy to od bardzo wielu rzeczy. Z racji maluchów często wychodzę dopiero po uspaniu lub jak żona je sypia. Stąd często są to mocno wieczorowe pory.

Napisano

Dział powoli odżywa,w porównaniu do tego co się działo kiedyś.Może gdzieś się z Wami wybiorę.W sobotę będę miał kaca,w niedziele basen.Ale niedziela po południu?zobaczymy.

Napisano

Ja wstępnie będę śmigał w sobotę w okolice grabiszyńskiej. Można zawsze powymieniać się namiarami. Może łatwiej będzie coś ogarność.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Chętnie się dołączę na bardziej rekreacyjną jazdę, głównie w weekendy, ale w tygodniu też czasami mi się zdarza gdzieś wyskoczyć. Startuję z okolicy skytower.

Napisano

Ja też będę na pewno :) Tradycyjnie MEGA :)

Jest w miarę sucho i ciepło, więc może uda mi się wieczorem ok. 21:00-21:30 trochę pokręcić. Ktoś chętny na "mały trening" przed Bike Maratonem? :)

Napisano

U mnie w tygodniu wcześniej jak 20:00-20:30 nie na szans, a przeważnie są to okolice 21:00 stąd zainwestowałem w światełko i śmigam wieczorami :)

Napisano

Witam, jestem nowy we Wrocku ale mam juz troche kilometrow w nogach z innych czesci swiata.

Jesli ktos mialby czas i pokazal pare fajnych tras najlepiej na poludnie i zachod od Wroclawia to byloby super. Jestem wolny kazdego dnia po 16:30 + weekendy. Srednia predkosc na plaskim to okolo 32kmh+, preferowany dystans 50km, za jakis czas mysle ze takze 80km. Oczywiscie predkosciowo postaram sie dostosowac w jedna i druga strone.

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.