Skocz do zawartości
  • 0

KONA - prośba o wycenę

Gość Dawid

Pytanie

Gość Dawid
Napisano

Tak jak w temacie. Proszę o wycenę rowerku. Rama w bdb stanie, Obcierki na klamkach i tylnej przerzutce. Trudno pomyśleć, ale ten rower był używany wyłącznie na drogach utwardzonych. Po przeglądzie generalnym. W ostatnich 4-5 latach zrobił może 10 km :D :D :D Kupiony w Włoszech za 1800 euro 

Wstawiam link do roweru.( mam nadzieje że zdjęcia się załączą.)

Bardzo był prosił o realną wycenę.

https://drive.google.com/folderview?id=0B-x9F36bHVrhUmY2UGZYNmtiblk&usp=sharing

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nawet jeśli sprzęt jest mało używany to jednak ma swoje lata. Jeśli rama i amortyzacja są w dobrym stanie to może zainteresować się nim ktoś szukający taniego fulla a takie osoby dysponują budżetem 2-2,5 tysiąca złotych. 

Napisano

A ja uważam, że tak pomiędzy jednym i drugim. Mimo wszystko to full, jak jest zadbany, to te 1800 zł powinieneś wziąć. Osprzęt jest raczej przeciętny, ale takie pieniądze są moim zdaniem osiągalne. Jak ktoś będzie chciał kupić a nie przehandlować dalej.

Napisano

No jeżeli znajdzie się koneser komu jest potrzebna akurat full opcja to czemu nie,wtedy możesz liczyć te 1,5K,ale moim zdaniem jest to mało realne. Przychylam się do kwoty wyceny 1200zł już do konkretnej sprzedaży.

Gość Dawid
Napisano

Troszkę jestem zdziwiony tą wyceną ponieważ na ostatnim przeglądzie w profesjonalnym sklepie chłopak który tam pracował i sprawdzał ten rower zapytał się czy rower nie jest na sprzedaż, a ja z ciekawości zapytałem "ile daje", a on po chwili namysłu powiedział, że 3k cena wyjściowa..... 

Chyba wystawie na alledrogo w formie licytacji i zobaczę co z tego wyjdzie :) 

Wszystkim dzięki za pomoc 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...