kowalski68 Napisano 7 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Witam! Niedawno kupiłem rower Kross e-senso i pojawił się problem: wspomaganie wyłącza się samoczynnie, wyświetlacz gaśnie, mimo że bateria ma jeszcze co najmniej 60% prądu. Czy ktoś miał podobny przypadek? Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek226 Napisano 7 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 zgłoś sie z tym do sprzedawcy , ew przeczytaj w instrukcji coś na ten temat może jest napisane , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 7 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Awaria sterownika, tzw drivera. Masz gwarancję idź do sprzedawcy. Nie masz to pozostaje zrobić diagnozę systemu i kupić driver lub zamiennik, jeśli ogarniasz naprawy elektroniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalski68 Napisano 7 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Instrukcja jest bardzo ogólnikowa i nic konkretnego nie piszą. Niestety nie ogarniam elektroniki Myślałem że może gdzieś szwankują styki, bo na wybojach też raz się wyłączył, a po pewnym czasie bez problemu udało się go włączyć. Rower jest na gwarancji i oczywiście wybieram się do sprzedawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalski68 Napisano 19 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Witam! Sprawa wyjaśniona i zalatwiona. Okazało się, że rowery z tego modelu stały w magazynie zbyt długo bez odpowiedniej konserwacji i we wszystkich egzemplarzach padły baterie. Sklep wymienił mi rower na inny model. Muszę pochwalić sprzedawcę, że nie dał się zbyć dostawcy i na własną rękę testował rower przez kilka dni, żeby potwierdzić usterkę. Dziękuję wszystkim za porady, temat zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 31 Lipca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 Bardzo miło ze strony krossa, to spory ukłon w stronę klienta, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi