verb Napisano 25 Sierpnia 2006 Napisano 25 Sierpnia 2006 buhehe jestem z komornik;) tak to ta metropolia zaraz za poznaniem co sie na wrocław jedzie:D jak byście byli w wpnie dajcie znać byćmoże podjade do was i oprowadze:P
Wesoly Napisano 27 Sierpnia 2006 Napisano 27 Sierpnia 2006 Tyle ze piatkowo czy winogrady to nie swierczewo, debiec czy gorczyn... ale co sie bede czepial ja tez z Piątkowa :}
Warchol Napisano 27 Sierpnia 2006 Napisano 27 Sierpnia 2006 Ogólnie to mało jest na forum bikerow z poznania... niemowie nawet o wspólnych jazdach...
DuzyMarek Napisano 1 Września 2006 Napisano 1 Września 2006 hehe, jakieś takie mało-oryginalne rejony Poznania . Ja mieszkam na Strzeszyn Greckim - egzotyka aż miło . Ale często jeżdżę do Lubonia przez Górczyn i Świerczewo. Na Dębcu też czasem bywam. Łatwno mnie poznać, bo mam duuużego czarnego GIANTA, a jak się robi ciemno to śmigam w kamizelce odblaskowej, więc jak mnie zobaczycie to podjeżdżajcie śmiało .
Boo Napisano 22 Października 2006 Napisano 22 Października 2006 Wildka, ta bliżej centrum i część Świerczewska.
carcrusher Napisano 30 Października 2006 Napisano 30 Października 2006 os. zwyciestwa, na Sobieskiego tez czasem bywam oraz na Jeżycach bardzo pomarańczowy ktm el paso
nikodem Napisano 6 Grudnia 2006 Napisano 6 Grudnia 2006 hehe, jakieś takie mało-oryginalne rejony Poznania . Ja mieszkam na Strzeszyn Greckim - egzotyka aż miło . Ale często jeżdżę do Lubonia przez Górczyn i Świerczewo. Na Dębcu też czasem bywam. Łatwno mnie poznać, bo mam duuużego czarnego GIANTA, a jak się robi ciemno to śmigam w kamizelce odblaskowej, więc jak mnie zobaczycie to podjeżdżajcie śmiało . wcale nie tak egoztyka od ilu lat mieszkasz na strzeszynie greckim?? Ja od 13
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.