Gość Paweł Napisano 7 Lutego 2016 Napisano 7 Lutego 2016 Witam, kupiłem rower marki Cheetah model mfr 03. Chciałbym się zapytać co sądzicie o nim ponieważ nie mogę znaleźć żadnej informacji o tym modelu. Pozdrawiam i liczę na odpowiedź
Mod Team adamos Napisano 7 Lutego 2016 Mod Team Napisano 7 Lutego 2016 Dość mocno przestarzała konstrukcja. Jeśli rower był używany zgodnie z jego przeznaczeniem, to już pewnie nieźle styrany.Więcej informacji znajdziesz pewnie na niemieckich forach.
Gość Pawel Napisano 8 Lutego 2016 Napisano 8 Lutego 2016 Ok dzieki za odpowiedź. Mam pytanie ile ten rower moze byc wart jeslu nie byl za bardzo uzywany zgodnie z przeznaczeniem.
RemarSportPL Napisano 9 Lutego 2016 Napisano 9 Lutego 2016 Faktycznie u nas jest o rzadkością,a też należy do starszych modeli i pozostaje mieć tylko nadzieję,że Twój egzemplarz jest w naprawdę dobrym,zadbanym stanie. Możesz tak z ciekawości napisać ile kosztował?
Pytanie
Gość Paweł
Witam, kupiłem rower marki Cheetah model mfr 03. Chciałbym się zapytać co sądzicie o nim ponieważ nie mogę znaleźć żadnej informacji o tym modelu.
Pozdrawiam i liczę na odpowiedź
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.