hanus Napisano 6 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 Witam serdecznie. Piszę z prośbą pytaniem do was,kupiłem rower i musze zmienić oponę na nową, bo ta jest rozcięta i od razu kapcia złapałem ;-) Co polecacie za nieduże pieniądze, żeby założyć, aktualnie siedzą takie: Schwalbe 23-571 (650x23c) fabrycznie były 650x26C - > z tego co w sieci wyszukałem. Rower to Kross Deceiver Chciałbym oponę z nieco wyższym profilem. Pomożecie? Bo nie bardzo znam się na takich oponach zawsze mtb śmigałem ;-) A już się w tym wszystkim gubię... Na feldze napisane jest, że koło ma 571mm x 14 I teraz nie mam pojęcia, czy jak kupię oponę 559mm, czy tam 584mm to wejdzie mi na obręcz? Zawsze mtb śmigałem i nie jestem zorientowany co i jak. A nie chcę wydać pieniędzy na coś co nie będzie pasować... Dzięki za pomoc! Pozdrawiam Ps Pisałem w innym dziale, ale podpowiedziano mi, żeby tutaj się odezwać ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanus Napisano 9 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Ostatecznie kupiłem takie opony Vittoria RUBINO PRO rozmiar 650x23c, w sklepach w okolicy nikt nie miał takich opon... Jakieś opinie na temat tych gum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.