Tropicielrowerowy Napisano 6 Lutego 2016 Napisano 6 Lutego 2016 Witam zostałem w maju 2015r nieszczęśliwie potraktowany przez los i skradziono mi nowy rower mtb Zenit Sport Arkus i Romet na kołach 27,5 , za rower dałem 1600zł po 2 tygodniach pojechałem do sklepu na Wileński zostawiłem przypiąłem 30min pózniej wracam i go nie ma.. Nie odnalazł się do dziś z tego co widze policja nic nie robi , kradzieży jest coraz więcej , dlatego chciałbym znaleźć osobe badz osoby które by mi pomogły pomóc trochę tej policji . Narazię plan mam taki by zainwestować w gps które zostanie wmontowane do ramy , rower z takim gps zostawiany jest na delikatnej przypince co kusi złodzieja i ten namyśla sie ukrasc . W wiekszosci mogą to byc pojedyncze osoby kradnace ale wkrotce można trafic na kogoś z gangów rowerowych które kradną masowo i rozbić cały gang co by przywrócilo kilkanascie rowerów właścicielom ale i ich by spotkała wkońcu kara. Chciałbym taki rower lepszej jakości zostawiać właśnie przy wilenskim arkadki i w takich miejscach gdzie kradziezy jest najwiecej . Jeśli ktoś by chciał to zrobić razem ze mną zapraszam do kontaktu poprzez imail. : radekm03@gmail.com lub radekm03@wp.pl . Pozdrawiam Radosław
Marcin9 Napisano 6 Lutego 2016 Napisano 6 Lutego 2016 W jaki sposób ktoś ma ci pomóc? Pozwolić ukraść swój rower? Kup lepiej porządne zabezpieczanie i nie kombinuj bo szanse na odzyskanie starego roweru są prawie zerowe Ps. Przeczytaj regulamin http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
turysta Napisano 6 Lutego 2016 Napisano 6 Lutego 2016 Podejrzewam, że raczej kolega myśli o pomocy materialnej przy zakupie roweru przynęty
Marcin9 Napisano 6 Lutego 2016 Napisano 6 Lutego 2016 pomocy materialnej przy zakupie roweru przynęty Jeśli chce coś takiego zrobić to niech ryzykuje własne pieniądze/rower a nie pisze żeby ktoś mu dał. Nie zabezpieczył porządnie roweru to mu go ukradli jeśli nie kupi porządnego zabezpieczenia to mu znowu ukradną. Może kiedyś się nauczy że zwykła linka z marketu nie wystarczy
Mod Team adamos Napisano 6 Lutego 2016 Mod Team Napisano 6 Lutego 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.