Colonel Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Hej Wpadłem ostatnio na stronę bike discount a tam fox float ctd przeceniony na 1200zł http://www.bike-discount.de/en/buy/fox-32-float-29-ctd-o-c-100-9mm-1-1-8-neonred-466713/wg_id-8720 i zacząłem się zastanawiać bo byłem praktycznie zdecydowany na Manitou Tower Pro bądź na używaną Rebę. Jak sądzicie jest sens interesować się tym foxem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 zależy co chcesz- tower pro to taka kanapa, fox trochę bardziej "sportowa" charakterystyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colonel Napisano 5 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 coś względnie uniwersalnego w maratonach startować nie będę, rower traktuje raczej w kategoriach rozrywkowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 tak naprawdę czego nie wybierzesz- będziesz zadowolony, tylko ten kolo fox'a xd wiadomo już czemu taka przecena- nikt takiego kupić nie chce tak wogóle to z czego się przesiadasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colonel Napisano 5 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 ostatnio miałem xcr air i rs xc32 solo air oba była średnio zachwycające. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 to ja ci polecę tower pro, praktycznie wybiera liście, tłumik abs+ (według mnie) jest super, serwis bardzo prosty, tylko zakładać i jeździć, 2 pozostałe też o niebo lepsze od tych "uginaczy" które miałeś wcześniej, ale ja osobiście jakoś stronię od rs'a z racji że wystarczy trochę go zaniedbać i bardzo szybko się zaciera (przypadki znajomych) oraz uszczelki przeciwkurzowe trzeba często zmieniać- nie wiem z czego je robią ale bardzo szybko parcieją fox jest lansik bo to fox ale foxy już takie czułe nie są z tego co zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Ten Fox chyba robiony był pod ramy Treka,bo ma offset 51mm. Ja bym wybrał z tej trójki Manitou, bo : - tani, łatwy serwis - duża dostępność części - najniższa waga - najbardziej komfortowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.