dominik11026 Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Witam nie dawno kupiłem hamulce Avid juicy 3 . Hamulce zalałem olejem i odpowietrzyłem i jest wszystko ok. A gdy przybliżę klamkę do gripa tą małą śrubką to klamka mięknie i hamulec słabo hamuje ? I moje pytanie jak ustawić położenie klamki nie tracąc dużo na sile hamowania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artofnois Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Zalałeś olejem , czy DOT ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik11026 Napisano 5 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Zalałem płynem dot 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OdiLV4 Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Źle odpowietrzyłeś... Poza tym wg instrukcji jest że klamka powinna być w stanie surowym, ale.... ustaw klamkę w pozycji której chcesz i dopiero odpowietrz cały układ, tylko dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik11026 Napisano 14 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 W stanie surowym czyli wszystkie regulacje odkręcić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Miałem to samo w deore 595,trzeba odpowietrzyć w położeniu klamki takim jak bedziemy używać.Odsunięta na maxa hamulec ok,im bliżej kierownicy tym gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik11026 Napisano 14 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Ok wielkie dzięki Jutro spróbuje to robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi