Skocz do zawartości

[kamera] Jeśli nie sj4000 to co?

mo2

Rekomendowane odpowiedzi

Hej. Noszę się z zamiarem kupna kamerki sportowej w cenie do 400pln. Sprzęt będzie używany głównie na singlach. Co możecie polecić ?Proszę też o opinie użytkowników sj4000. Jakie sklepy sprzedają te kamerki w "dobrej cenie" ? Jest jeszcze xiaomi yi ale to chyba większy wydatek  :confused:

Polecam kamerę Xiaoyi (Xiaomi YI), wcześniej były problemy z optyką, ale w wersji "internacional" poprawioną ją. Do tego dochodzi gwarancja w PL i instrukcja w języku PL. Sam sobie taką sprawiłem, sprawdza się świetnie zwłaszcza jak przypinam do kasku. Mogę sprawdzić jaki łapie obraz, a nie że po godzinie kręcenia okaże się, że kręciłem drzewa.

• 4 tygodnie później...

Jak to bywa zmiana, mam nadzieję że na lepsze ... Porównując garmin virb do sony hdr as20 ta druga wypada chyba lepiej ? Budżet podniesiony do 600. Co z uchwytami do sony ? Z tego co się orientuję to jest ich niewiele. Generalnie zależy mi o mocowaniu  bocznym do kasku. Chyba, że jest coś jeszcze wartego uwagi w tej cenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...