Kforum1 Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Witam Bardzo proszę o pomoc. Zamierzam kupić pierwszą szosę Specialized Roubaix sl4 Mam 183 cm i 88kg W opisie rozmiar 56 (173cm-183cm) a 58 (183cm-191cm) Jestem akurat pomiędzy tymi dwoma rozmiarami wiec proszę o pomoc,która rama będzie dla mnie wygodniejsza.Preferuję jazdę spokojną,rekreacyjną i raczej wyprostowaną sylwetkę. Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 4 Lutego 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Proponuję rozmiar 56. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 też tak myślę..56 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Lepiej kupić ramę trochę mniejszą jak większą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 4 Lutego 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 56cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Przy Twoim wzroście rozmiar 58 nie wchodzi w grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 .Preferuję jazdę spokojną,rekreacyjną i raczej wyprostowaną sylwetkę. no to krótsza rama , jak przed-piszcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kforum1 Napisano 5 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Dzięki za pomoc temat zamykam Szkoda bo miałem fajny ,nowy.okazyjny do kupienia spec ale.....................58 ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.