Gracekk Napisano 4 Lutego 2016 Napisano 4 Lutego 2016 Hej stoję przed małym dylematem, chcę kupić sobie platformy i zastanawiam się czy warto kupić Dartmoor Stream z łożyskami mechanicznymi czy może dorzucić 50zł i kupić takie platformy które wyczaiłem na allegro:BOP X-BOX HT AN02SS MTB AM Enduro FR DH Te drugie wydają się z wyglądu trwalsze, a na tym mi głównie zależy, lecz chodzi mi o jakieś konkretne opinie, bo wyglądem nie chcę się sugerować Czyli moje kryteria to: trwałość i komfort jazdy, ciężar pedałów mi nie przeszkadza Pomóżcie
Diablo_94 Napisano 4 Lutego 2016 Napisano 4 Lutego 2016 Chcesz platformy z pinami czy nylonowe kupić ? Będziesz jeżdzić rekreacyjnie (w zwykłych butach) czy bardziej wyczynowo (gruba mocna podeszwa), bo jeżeli to drugie, to bardziej piny polecam. Lecz jeżeli chcesz dobre, nylonowe pedały o niskiej wadze, to z czystym sumieniem polecam Dartmoor Candy.
Mod Team KrissDeValnor Napisano 4 Lutego 2016 Mod Team Napisano 4 Lutego 2016 Różnica to całe 8 g W obu przypadkach nie są to plastiki, więc wybierz te, które Ci się bardziej podobają
Wooyek Napisano 5 Lutego 2016 Napisano 5 Lutego 2016 BOP-y są cieńsze i większe, więc jeśli Ci się wizualnie podobają, to bierz
Gracekk Napisano 10 Lutego 2016 Autor Napisano 10 Lutego 2016 Bardzo wszystkim Wam dziękuję za odpowiedź, na dniach podejmę decyzję i będę zamawiał Temat można zamknąć
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.