Skocz do zawartości

[multitool] od Kross'a Stark 8 opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, posiada ktoś, albo chociaż widział wspomniany klucz? Jestem ogólnie przeciwnikiem mutitooli, ale stwierdziłem, że podstawowy, z imbusami i wkrętakami będzie dobry na trasy, dlatego myślę o zakupie. Jako, że nie ma to być sprzęt do częstego użytkowania, to wolę nie wydać zbyt dużo, a w zbliżonej cenie najwyżej jest jedynie bike-hand, dlatego przymierzam się do kross'a. Nada się on do czegoś? Bo kilka nędznych imbusów zniszczyłem i nie chcę się już w to bawić.

ps. Producent podaje, że klucz jest wykonany ze stali CR-V.

Kurcze, zły dział, jak coś to proszę o przeniesienie. 

Napisano

używałem krossa starka na serwisie jako taki kieszonkowy ampul i po roku nie było oznak zużycia. Scyzor ze stali chromowo-wanadowej naprawde dobrej jakosci o zużycie bym się nie martwił.

Jedynie ilość funkcji  jest dość mała ale w tej cenie nic lepszego nie ma. Na codzień podczas jazdy mam scyzor crank brothers m17 i te kilka funkcji jak skuwacz łancucha czy klucz do nypli, ampul 8mm się przydaje, rzadko ale jednak.

Napisano

Dzięki, właśnie takiej odpowiedzi oczekiwałem. Mała ilość funkcji mnie nie martwi, bo jakoś mnie te miniaturowe wersje skuwaczy nie przekonują i wolę wozić zwykły, podobnie jak łyżki. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...