BartekTS Napisano 3 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Witam, szukam jakiś spodenek, głównie w kolorze czarnym do około 250zł. Chciałbym, żeby przez kolor były uniwersalne. Znalazłem spodenki Crafta, które są powiedzmy w dobrej cenie, pytanie tylko czy ktoś w nich jeździć i jak z ich jakością bo może za taką kasę można strzelić coś ciekawszego? Żadną propozycją nie pogardzę gdyż swoje na chinczykach wyjezdziłem i źle nie było ale jak juz wydawać to na coś sprawdzonego http://www.szumgum.com/spodenki-rowerowe-meskie-craft-active-na-szelkach.html Na koniec chciałbym zapytać o te spodenki, cena dosyć duża ale przynajmniej koszulki Sportfula wydają się być dobrej jakości, ktoś może używa takich spodenek? http://www.bikeatelier.pl/odziez-kaski-buty/spodenki/spodenki-sportful-grupetto-bibshort-classic-czarno-biale-p-26485 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartZ Napisano 3 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Odzież Crafta używam od dłuższego czasu. Jestem bardzo zadowolony. Materiały użyte sa wysokiej jakości. W mojej ocenie, regularne ceny sa zbyt wysokie. Warto poszukać i kupować na przecenach. Posiadam spodenki, 2 koszulki i komplet bielizny letniej i naprawdę sa godne polecenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 3 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Używałem tych spodenek i w mojej opinii są kiepskie. Wiadomo, że trzeba porównywać konkretne modele, ale generalnie jeśli chodzi o odzież rowerową to Sportful jest znacznie lepszy niż Craft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekTS Napisano 3 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Właśnie ostatnio miałem w łapach spodenki Sportfula grupetto i wydały mi się mega zrobione tylko cena też robi swoje Pozostaje szukać na wyprzedażach czegoś ciekawego i liczyć ze może cudownie funt trochę spadnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.