Witam wyjadaczy, mam następujące pytanie jeśli ktoś miałby ochotę odpowiedzieć.
Całe lato tylko od momentu kiedy robi się ciepło jeździłem 8-9 km do i z pracy włączając bardzo strome miejsca po mieście na Kross Evado 2.0.
Mam zamiar zmienić miejsce zamieszkania i pracę. Sęk w tym że nowe miejsce pracy z nowym miejscem zamieszkania jest w ogóle nie skomunikowane komunikacją miejską.
Odległość to 13 km "po wsiach".
Moje pytanie: Czy jest to możliwe żeby codziennie, nawet w zimie (wyłączając śnierzyce oczywiście) dojeżdżać te 13 km w obie strony i jaki do tego rower byłby najlepszy (albo przynajmniej od czego zacząć szukanie).
Czy myślicie że to poroniony pomysł? Czy poprostu spore wyzwanie?
Pytanie
Gość Kamil
Witam wyjadaczy, mam następujące pytanie jeśli ktoś miałby ochotę odpowiedzieć.
Całe lato tylko od momentu kiedy robi się ciepło jeździłem 8-9 km do i z pracy włączając bardzo strome miejsca po mieście na Kross Evado 2.0.
Mam zamiar zmienić miejsce zamieszkania i pracę. Sęk w tym że nowe miejsce pracy z nowym miejscem zamieszkania jest w ogóle nie skomunikowane komunikacją miejską.
Odległość to 13 km "po wsiach".
Moje pytanie: Czy jest to możliwe żeby codziennie, nawet w zimie (wyłączając śnierzyce oczywiście) dojeżdżać te 13 km w obie strony i jaki do tego rower byłby najlepszy (albo przynajmniej od czego zacząć szukanie).
Czy myślicie że to poroniony pomysł? Czy poprostu spore wyzwanie?
Dzięki wielkie za poświęcony czas i odpowiedzi.
Kamil.
33 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.