lesiu13_z Napisano 25 Sierpnia 2006 Napisano 25 Sierpnia 2006 Wie ktoś gddzie można kupić lusterko mocowane do kasku? Kiedyś widziałem coś takiego w Anglii, ale nie kupiłem :025: a w Polsce nigdzie nie widze. A może ktoś ma pomysł jak samemu takie zrobić? Właściwie to największy problem z samym lusterkiem (mocowaie to się już jakoś wymyśli) bo potrzebne jest bardzo małe, sądze że gdzieś tak o średnicy 2 do 3 cm i nie wiem skąd takie wziąć. Pamiętam, że keidyś montowano takie małe lusterka w zastugaczkach, ale teraz takowych nie spotkałm
MaciekBora Napisano 29 Sierpnia 2006 Napisano 29 Sierpnia 2006 I naprawdę chciałbyś w czymś takim jeździć? To już lepiej coś zamontować do roweru mini.
tokis Napisano 5 Września 2006 Napisano 5 Września 2006 I naprawdę chciałbyś w czymś takim jeździć? To już lepiej coś zamontować do roweru mini. Ja bym to bardzo chetnie kupił, bo jak jeżdzę ze swoja babą to ona ciągle gdzieś z tyłu sie zawierusza, muszę sie obracac i raz to z tego powodu niezle zglebowałem
mergoos Napisano 6 Września 2006 Napisano 6 Września 2006 Gdybyś Lesiu skorzystał z opcji szukaj znalazłbyś to: http://www.forumrowerowe.org/index.php?showtopic=15570&hl= Szukanie nie boli... naprawdę!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.