DIYaudioPawelS Napisano 4 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Mówisz to 4 lutego? To chyba nie jest optymizm a absurdyzm jak beda mrozy to tylko szybciej przetestujemy jakosc uszczelek kiedy by tak było składane zamówienie? jak tylko bede mial wolny weekend na zamiane tektro na shimanojak podmienie to napisze na forum i poczekam tydzien na odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 6 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 tektro zdemontowane\ czesci wysylam 15 lutego do tego czasu mozna zmieniac ilosc jak ktos nie zdazy to na 2 rowery kupuje dodatkowo czesci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krydyns Napisano 7 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Do wszystkich tektro są takie same uszczelki? Ty zamawiasz uszczelki do tektro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 7 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 tak, do tektro draco ale czy pasuja do kazdego? tego nie wiem najlatwiej bedzie chyba zmierzyc srednice tloczka w zacisku bez jego rozbierania zmierz to sprawdzimy czy mam to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krydyns Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Tłoczek to około 20,8mm. To samo. Problem miałem z włożeniu suwmiarki. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krydyns Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 I jak ten sam wymiar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 12 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 zmierze jak rozbiore hamulec obecnie lezy w garazu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.