pekosik Napisano 2 Lutego 2016 Napisano 2 Lutego 2016 Witam jako początkujący z szosą mam parę pytań, z góry dziękuję za odpowiedzi:) mianowicie jaki rozmiar ramy przy 188 wzrostu? Jaki osprzęt dla początkującego? Budżet 2k lepiej używany czy nowy? A może ktoś ma coś? Pozdrawiam
zuczek222 Napisano 2 Lutego 2016 Napisano 2 Lutego 2016 Sory ale z takim budżetem, to wyboru w nowych za bardzo nie masz, a używka zależy jak się trafi i przy zakupie trzeba dobrze ocenić jej stan. Jak masz ochotę się przejechać na 2 stronę warszawy do NDM, to teraz u mnie w sklepie są mega przecenione Giant Defy, 4 chyba stoi za 2150, jestem sam stałym klientem i jeszcze pewnie by się coś urwało,, rower nieporównywalnie ładniejszy od tribana, bo zaraz zaczną Ci go wciskać.
Mod Team durnykot Napisano 2 Lutego 2016 Mod Team Napisano 2 Lutego 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.