SovaLTD Napisano 1 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Czy buty SIDI Dominator 5 i Eagle 5 różnią się tylko tą siateczką w okolicach palców i pięty, czy są między nimi jeszcze jakiś różnice? Rozumiem, że w Dominatorach latem będzie bardziej gorąco, natomiast cieplej jesienią? Zastanawiam się głównie nad Eagle, bo zdecydowanie wolę jeździć gdy jest ciepło i sucho niż na odwrót. Obecnie śmigam w Shimano m088, ktoś ma jakieś porównanie co do wyżej wymienionych. Warto się w ogóle pchać, mało nie kosztują Eagle 5: http://www.sidisport.com/en/products/cycling/shoes/mtb/mtb-eagle-5-fit Dominator 5: http://www.sidisport.com/en/products/cycling/shoes/mtb/mtb-dominator-5-fit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vpablov Napisano 3 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 bierz z siateczką, jak masz małą nogę, to na alledrogo masz Sidi FIve, w lepszej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SovaLTD Napisano 3 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 bierz z siateczką, jak masz małą nogę to alledrogo masz Sidi FIve w lepszej cenie.Five w sumie nie brałem pod uwagę a z tego co widze, to jako jedyne z tych trzech modeli mają ochrone czubka buta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vpablov Napisano 3 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 sam mam Five i polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SovaLTD Napisano 3 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 sam mam Five i polecam. Nie wątpię, tylko ciężko z dostępnością. Jak są to drogie, jak tanie to nie ma rozmiaru, jak jest rozmiar i tanie to lakierki. Nie dogodzisz Panie Narobiłeś mi "smaka" na te buty, bo mają zabezpieczone czubki, a właśnie w tym miejscu buty mi się najszybciej niszczą. Obecnie tylko dwa najwyższe modele mają tą gumę na czubku, ale wydawać ponad 1000 zł na buty, to w moim przypadku zupełnie mija się z celem. Można by było kupić Eagle, zanieść do szewca, to może by znalazł jakiś sposób, żeby zabezpieczyć czubki tych butów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.