djwiocha Napisano 1 Lutego 2016 Napisano 1 Lutego 2016 Niestety widziałem :/ Z tego co czytałem zmarł w wyniku ataku serca, choć pewności nie mam bo jeszcze mało wiadomo.
arroyo Napisano 1 Lutego 2016 Napisano 1 Lutego 2016 Cholernie szkoda człowieka, nie interesuję się grawitacją ale oglądałem wydarzenie z 2013 live na redbull.tv i nie raz przeszły mnie ciarki, jego przejazd był LEGENDARNY!
Siewca_Spustoszenia Napisano 1 Lutego 2016 Napisano 1 Lutego 2016 Młody chłop... https://youtu.be/p4_YeAP9lac
kamfan Napisano 1 Lutego 2016 Napisano 1 Lutego 2016 Tu nie chodzi o jeden przejazd, nie chodzi nawet o kolarstwo... Olbrzymi żal, gdy odchodzą ludzie, którzy po prostu żyją dla własnej pasji... Świat wyglądałby zupełnie inaczej, gdyby takich ludzi było więcej...
Elero Napisano 16 Czerwca 2016 Napisano 16 Czerwca 2016 Pierwszy raz oglądałem ten film podany wyżej, ciarki mnie przechodziły jak on tą trase przejeżdżał, chcę skakać na rowerze, ale nie po takiej trasie.. Jeden błąd, koło się ześliźnie i po nim.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.