montell81 Napisano 1 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Witam. Jak w temacie, zastanawia mnie czy jest możliwość zakupu wyłącznie programu do wirtualnego treningu na trenażerze? Chodzi mi o możliwość podłączenia trenażera do komputera PC i możliwość "jazdy" na realnych trasach (mniej więcej o coś takiego: )Czy jest możliwość dokupienia jakiejś przystawki do trenażera? Ewentualnie jakieś inne sugestie? Trenażer jaki posiadam to Minoura V130 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 1 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Zobacz na Zwift Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mishaf Napisano 1 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Niestety nie ma mojego trenażera na liście wspieranych przez Zwift. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mishaf Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Jakieś inne pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Np. każdy "Smart" z oferty Tacx'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.