Gość Adam Napisano 31 Stycznia 2016 Napisano 31 Stycznia 2016 Witam chciałbym wymienić części w tym rowerze http://olx.pl/m/oferta/rower-gorski-mtb-mckenzie-kola-26-okazja-jak-nowy-CID767-IDcIrwb.html?code=543e23042d mianowicie kasety przerzutki linkę łańcuch wolnobieg, ale nie wiem co tam będzie pasować dlatego proszę o jakieś wskazówki najlepiej nie za drogie bo nie chcę wkładać dużo pieniędzy w rower wart 400zl
Marcin9 Napisano 1 Lutego 2016 Napisano 1 Lutego 2016 W ten rower nie warto inwestować. Ten rower jak był nowy to penie kosztował 400zł w markecie Poszukaj lepiej jakiegoś używanego roweru na sztywnej ramie.
grande1970 Napisano 1 Lutego 2016 Napisano 1 Lutego 2016 jak wyżej kolega napisał, nieopłacalne, lepiej poszukaj używki bo za te pieniądze co chcesz w to włożyć nie poprawisz jego prowadzenia ani przyjemności z jazdy
RemarSportPL Napisano 9 Lutego 2016 Napisano 9 Lutego 2016 Zgadzam się,sam rower może być warto niewiele więcej niż 400zł,więc inwestycja w osprzęt za tą cenę mija się z jakimkolwiek sensem,lepiej odpuścić temat.
Gość Gość Napisano 12 Lutego 2016 Napisano 12 Lutego 2016 Nie macie uczuć panowie. Jakby ten rower przeczytał to co napisaliście, to by mu się przykro na pewno zrobiło.
Marcin9 Napisano 12 Lutego 2016 Napisano 12 Lutego 2016 Nie macie uczuć panowie Co oczekiwałeś? Że pochwalimy ten pomysł i powiemy że warto inwestować jeszcze więcej? Ten rower to złom Nie zrobisz z niego dobrego roweru Jeśli chcesz to możesz inwestować nie możemy ci tego zabronić bo to twoja kasa
grande1970 Napisano 13 Lutego 2016 Napisano 13 Lutego 2016 pewnie tym się zasugerował "MCKENZIE" o 26 calowych kołach Niemieckiej produkcji, jest to bardzo ceniona marka Ale nie ma się co przejmować, większość z Nas miała takie rowery w młodości
Jeybe_pl Napisano 15 Lutego 2016 Napisano 15 Lutego 2016 W zasadzie nikt nie chciał i nie chce ranić Twoich uczuć,piszemy jedynie subiektywnie swoją opinię,a wg niemal każdego kto wypowiadał się na forum- wymiana części w tym modelu nie jest warta zachodu i więcej na tym stracisz niż zyskasz.
Pytanie
Gość Adam
Witam chciałbym wymienić części w tym rowerze http://olx.pl/m/oferta/rower-gorski-mtb-mckenzie-kola-26-okazja-jak-nowy-CID767-IDcIrwb.html?code=543e23042d mianowicie kasety przerzutki linkę łańcuch wolnobieg, ale nie wiem co tam będzie pasować dlatego proszę o jakieś wskazówki najlepiej nie za drogie bo nie chcę wkładać dużo pieniędzy w rower wart 400zl
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.