Skocz do zawartości

Najlepsza wycieczka fest

kefir007

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Postaram się streścić ;)

Toteż zacznę od tego, iż chciałbym wybrać się na wycieczkę rowerową, niestety wśród moich przyjaciół nie znam nikogo kto dużo jeździ na rowerze, albo im się zupełnie nie chce gdziekolwiek ruszać...

A mianowicie czy byłby ktoś chętny by ruszyć w niesamowitą wyprawę po europie, z dala od wszelkich cywilizacyjnych udogodnień, gdzie człowiek odczuwa pełną wolność i swobodę, radość, dreszczyk emocji i satysfakcję?

Proszę Państwa, to wszystko w zasięgu ręki... :D

Zawsze marzyłem by wybrać się ma 2-3 tygodnie na rower, pozwiedzać, poznawać ludzi, mile spędzać czas z kompanami z wyprawy. Jednak jak we wstępie wspomniałem, o ile znajomi na wypad w góry dają się przekonać, to na przejechanie się na roweruch do Bułgarii czy tam; Szwajcarii już nie, a samemu to niebezpieczne i nie tak ciekawe.

Gdyby ktoś odczuwał niepowstrzymaną ochotę odbycia takiej podróży i będzie w stanie utrzymać tępo 80-150 km dziennie z bagażem, jednocześnie z nieznikającym uśmiechem na twarzy, serdecznie zapraszam :)

P.S.

Jak coś to ja studiuję w Krakowie i zawsze można wyskoczyć na piwo i omówić szczegóły, jeśli ktoś też jest z Krakowa ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...