hulajnogaA Napisano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Właśnie zabrałem się za zerowy przegląd Raidona i Epixona. Po wyjęciu goleni w Raidonie okazało się, że brakuje gąbek pod uszczelkami kurzowymi. W Epixonie zamiast gąbki było natomiast coś podobnego go oringu a nie gąbki. Pytanie co tam powinno być w tych amorach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 (edytowane) W Epiconie/Epixonie dają takie coś http://www.activia.sgl.pl/cena/czesci-zamienne-suntour/gabki/gabki-olejowe_gabka-filcowa-raidon-axon-epicon-auron-durolux/1210%C2%A0 Takie same coś możesz wsadzić do swojego Raidona Żeby bardziej uszczelnić swój amorek, to wymień swoje uszczelki przeciw kurzowe na te http://www.activia.sgl.pl/cena/czesci-zamienne-suntour/uszczelki-i-podzespoly/uszczelki_uszczelka-przeciwkurzowa-z-warga-32mm/653 Edytowane 31 Stycznia 2016 przez ACTIVIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hulajnogaA Napisano 31 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 A te białe "gąbki" to jest gąbka czy jakiś filc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Te gąbki to miałem przypadkowo. Może uda mi się zaś załatwić ich sporo. Prawdopodobnie będą stosowane w Epixonach wersji TR z 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hulajnogaA Napisano 31 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Na razie sobie wyciąłem takie gąbki ale do następnego serwisu użyję oryginalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Mam nadzieję że uda mi się je sprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi