timex550 Napisano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Witam,Zwracam się do was z takim oto pytaniem - czy wymieniona w temacie rama jest warta kupna w cenie 550-650zł? Fakt faktem posiada kilka odprysków, ale generalnie wszystko powinno być w porządku. Rozmiar (20") jest idealny, bo obecnie jeżdżę na 19,5". Tylko czy opłaca się? Z góry dzięki za pomoc http://allegro.pl/aluminiowa-rama-corratec-superbow-team-50cm-20-cal-i5930726061.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahoo84 Napisano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Marzyłem kiedyś o takiej ramię. .. wydaje się być ok. Jeśli geo tobie pasuje, wyższa waga oraz wyjątkowość konstrukcji... bieri Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timex550 Napisano 30 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 wyższa waga Haha Corratec raczej nie będzie cięższy od mojej obecnej ramy - Trek 3700 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahoo84 Napisano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 No to.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolarzjedrek Napisano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Jesli beometria sportowa ci odpowiada, niski srodek suportu i sztywnosc to rama jak najbardziej okej. Cena ciut wysoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timex550 Napisano 31 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 @kolarzjedrek Ramę chcę zmienić głównie ze względu na to, że obecna, rekreacyjna, geometria przestała mi odpowiadać wraz z rozwojem mojej rowerowej pasji i chciałem czegoś bardziej sportowego (głównie dłuższą rurę górną) W sumie to planuję podmianę ramy do mojego obecnego roweru, a akurat średnice rury podsiodłowej i typ sterów są identyczne jak u mnie, więc kilka wydatków mi odchodzi. Do końca marca mam jeszcze w planach zakup amora (F32, Reba Dual Air, SID; + może, może korba na HT II) i będzie już full wypas Coby jednak nie przedłużać i się nie rozwodzić - rama kupiona, temat do zamknięcia. Dzięki wszystkim, którzy pomogli. PS. Wrażenia, cenę, wagę, zdjęcia i inne różności umieszczę w osobnym temacie, jak już Corratec będzie u mnie i znajdę chwilę czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.