Panoramiks Napisano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Hej chciałem sobie skompletować mały zestaw na nowy sezon może znacie tą markę berkner i polecacie czy dobra? , trochę czytałem i spodobała mi się i ich ciuchy mają to czego szukam, problem ino w tym , jak przeglądałem sklepy i do nich pisałem ,to albo mają jakieś pojedyncze egzemplarze ,albo już nie mają towaru albo nikt nie odpisał, podobnie jak intersport taki duży poważny sklep a chyba olewa internautów . coś tam mają na stronie ale jak mam jechać 35km do nich to chce mieć pewność że coś zastanę ,czytałem też tutaj parę słów krytyki ale głównie zachwalano. nie drogi chinczyk może , nie jest też tania ale też nie chce kupić jednorazowego dziadostwa coś tego typu … Interesuje mnie : Berkner Bokserki kolarskie Ultra Gel Pad 4HD , bardzo one mi się podobają mogły by byś uniwersalne do różnych spodni i warunków pogodowych . Berkner Bluza rowerowa Nick Berkner Koszulka długi rękaw z golfem Action Berkner Koszulka długi rękaw Power Wool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotreq77 Napisano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Witam. Nie mam nic tej firmy ale będąc niedawno w Intersporcie widziałem spore przeceny na cały asortyment rowerowy tej firmy, pamiętam, że np bluzy ze 199 na 99. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
styla Napisano 3 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Możesz też sprawdzić koszulki rowerowe symbo z motywami polskimi od 89zł mają przeceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.