witam wszystkich, z racji że nie jestem znawcą rowerów dlatego piszę tutaj i liczę na pomoc ekspertow.. szukam roweru niezbyt drogiego (1000 zł) , który będzie służył mi do jazdy drogami asfaltowymi do pracy (jakies 10 km), moj znajomy chce sprzedac używany aczkolwiek w bardzo dobrym stanie rower pochodzący z Danii Centuriona Basic za 600 zł. Opis roweru :
Koła 28" (stoszkowe) dwukomorowe ,proste, sprychy nierdzewne ,w stanie śmiem twierdzić Idealnym (żadnych śladów po klockach). Opony PANARACER 700 x 28C w stanie Bardzo dobrym Korba FSA 44T Piasty JOYTECH , tylnia z koronką 16T. Pedały WELLGO M-21.
Prosiłbym o pomoc w podjęciu decyzji, czy warto dokonać zakupy czy lepiej rozejrzeć sie za czymś innym.
z góry dziękuje za pomoc i proszę o jakieś wskazówki.
Pytanie
Gość Tomek
witam wszystkich, z racji że nie jestem znawcą rowerów dlatego piszę tutaj i liczę na pomoc ekspertow.. szukam roweru niezbyt drogiego (1000 zł) , który będzie służył mi do jazdy drogami asfaltowymi do pracy (jakies 10 km), moj znajomy chce sprzedac używany aczkolwiek w bardzo dobrym stanie rower pochodzący z Danii Centuriona Basic za 600 zł. Opis roweru :
Koła 28" (stoszkowe) dwukomorowe ,proste, sprychy nierdzewne ,w stanie śmiem twierdzić Idealnym (żadnych śladów po klockach).
Opony PANARACER 700 x 28C w stanie Bardzo dobrym
Korba FSA 44T
Piasty JOYTECH , tylnia z koronką 16T.
Pedały WELLGO M-21.
Prosiłbym o pomoc w podjęciu decyzji, czy warto dokonać zakupy czy lepiej rozejrzeć sie za czymś innym.
z góry dziękuje za pomoc i proszę o jakieś wskazówki.
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.