Consigori Napisano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Witajcie, pytanko AVID DB1 jest na DOT czy mineral?Na zbiorniczku jest napisane mineral, ale płyn jest szary i mętny... podobna konstystencja do DOT ale to nie to... chyba. Więc DOT czy mineral? Bo płyn który zakupiłem jest różowy i jest rzadszy niż ten fabryczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Wszystkie Avidy są na DOT. W przypadku DB1 taką informację masz na gumowej osłonie przewodu. Plus oznaczenia płynów, których należy używać, gdyż nie każdy DOT to to samo. Na zbiorniczku czego masz napis "mineral"? Świeży DOT 3, 4 i 5.1 jest jasnożółty, wręcz słomkowy. Wyjątkiem jest DOT 5, który jest fioletowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Consigori Napisano 29 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 (edytowane) Proszę o usunięcie tego tematu :/ Ponieważ popełniłem duży błąd... Pomyliłem AVID z Tektro Eh... głupi ja Edytowane 29 Stycznia 2016 przez Consigori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Mógłbyś pokazać zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi