misiojedzie Napisano 29 Stycznia 2016 Napisano 29 Stycznia 2016 Witam, jak w temacie, kupię buty spd mtb rozm 43, wkładka 28-28.5 cm, im taniej tym lepiej, obojętne czy rzepy czy rzepy+klamra, niepotargane, takie żeby można było jeszcze objeździć chociaż sezon. Są jakieś używki na na aukcjach internetowych ale pewniej zapytać najpierw tutaj. Mile widziane bloki pzdr!
Michalj824 Napisano 29 Stycznia 2016 Napisano 29 Stycznia 2016 Cześć ja mam na sprzedaż moje Diadory x Trivexy Buty mają przejechane jakieś 5 tyś km są z blokami i na rozmiar 43 w sam raz żeby przejezdzić w nich resztę sezonu
Mod Team adamos Napisano 29 Stycznia 2016 Mod Team Napisano 29 Stycznia 2016 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.