suche Napisano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Jestem straszliwie rozczarowana tym sklepem . Idąc za radą forumowiczów kupiłam amorek RS J3, właśnie w tym sklepie. Do tej pory miałam bowiem o nich bardzo dobrą opinię, kupowałam u nich już pare częscie i zawsze wszystko było ok. Przy zamawianiu amora(nie mieli go aktualnie w sklepie) umówiłam sie że odrazu mi go zalożą. Dziś odbieram amora, a oni chcą mi założyć, ale chcą za to aż 30zł!! Powiedziałam że to za dużo, rozumiałam bowiem ze amorek bedzei założony za darmo. Zgodziłabym sie na jakąś opłate ostatecznie, ale nie aż tyle!! (mimo że umawialiśmy się przeciez nieco inaczej) Teraz strasznie zaluje że u nich kupiłam, bo mogłam kupić na allegro założyć w swoim sklepie( który nie ma RS-ów) i wyszłoby mi taniej! A teraz w każym sklepie będe musiała zapłacić, co jest zresztą zrozumiałe. Do tej pory panował zwyczaj, że jak kupuje sprzet w danym sklepie to oni montują mi go za darmo lub z dużą zniżką. Jestem zła na siebie bo ja im klientów nasyłałam mając o nich dobra opinie, a tu prosze jak traktują klienta! Dzięki mnie koleznka kupiła sobie u nich rower!!( Zręszta tą kolezanke też oszukali; za wymiane obrotowych manetek na Stefy 29 zapłaciła 70zł i zabrali jej jeszcze te manetki obrotowe) Wiem ze mój wpis jest bezładny, ale jestem strasznie zła i rozczarowana, bo cięzko pracowałam na ten amorek i chciałam kupić jak najtaniej, a tak wyrzuciłam ok 30 zł w błoto. Przepraszam za błędy i forme wpisu, ale musiałam sie wygadać komuś.... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 28 Sierpnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Napisz mi proszę na PW dokładnie gdzie jest ten sklep i kto mógł zawinić w tej kwestii. Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Podejrzewam że chodzi o tą firmę > http://www.legion-serwis.com.pl/ < i jej sklep na Górczewskiej lub Modzelewskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 28 Sierpnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Albo o legion sport w Auchan na Górczewskiej. A to inna firma http://www.legionsport.com.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suche Napisano 2 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Chodziło mi o sklep o nazwie Legion- Serwis na Górczewskiej 229, naprzeciwko Tesco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.