redbull1 Napisano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 witam Dziś przez pomyłkę zalałem magure mt 2 2012 dotem , oryginalnie jest minerał , czy ktoś z Was ma jakieś rady czym przepłukać ten układ ? . Wylałem po 3 godzinach dota i przedmuchałem powietrzem i co teraz ? za wszelkie porady dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Strzykawka i przelej układ jak najszybciej właściwym płynem. Potem odpowietrz i pojeździj w w weekend, żeby płyn wlazł w wszystkie zakamarki... po czym wymień znów cały płyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 28 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 jeśli masz pod dostatkiem minerala to jak wyżej(olej po przepłukaniu do utylizacji), ale jesli deficyt to wykombinuj sobie gdzieś LHM - mineralny płyn do zawieszeń hydraulicznych. W sumie możesz też zalać LHM - różnice poczujesz tylko przy mrozach i przy dłuższym hamowaniu w górach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi