Skocz do zawartości

mechanik rowerowy/ Londyn/ Evans cycles

Kokodzambo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

cześć wszystkim

Temat jest krótki i konkretny.

Poszukuję towarzysza do wyjazdu do Londynu. Celuję w sieć Evans Cycles, która ma obecnie wolne etaty.

O ile jest nie dobrze że jest tam więcej murarzy niż roboty, o tyle jest tam więcej miejsc dla mechaników rowerowych, których jest mało.

Temat badam już od dłuższego czasu. Tam bedzie zaraz zaczynał się sezon. Kto się rozeznaje, ten wie że mróz i śnieg tam nie występują, a temperatury są teraz dodatnie.

Mój kompan powinien być osobą rozumiejącą po angielsku i potrafiącą w tym języku nazywać części oraz czynności, które wykonuje. To pozwoli zaoszczędzić rozczarowań.

NIe dam Ci gwarancji zatrudnienia, bo i ja jej nie mam. Ale we dwóch koszty najmu pokoju spadają o 40% na głowę. Poza tym wypada być tak z kimś kogo się zna choćby i kilka dni. Inaczej trzeba by wynając pokój jednoosobowy z kaucją. A to daje 300gbp, na co mnie nie stać.

Byłem już w Londynie i za granicą nie raz. Mogę Ci służyć pomocą w podróży i tam na miejscu (jeśli masz opory przed komunikacją co każdemu na początku się zdarza).

Średnie zarobki w branży do ok 100 gbp dziennie. Evans (który płaci mało) oferuje od 1200 gbp (pół etatu) do 2000 miesiąc. Chyba dobrze zapamiętałem. Mozna sprawdzić na ich stronie

Jeśli rozumiesz co napisałem. to daj znać. moj mail lukekaz@wp.pl nr tel podam podczas dalszej komunikacji. Tu nie ma powodu. To nie telepizza :)

Napisano

Na ich stronie Head Mechanic ma do 20k rocznie, to daje jakies £1300 miesiecznie po opodatkowaniu. Zwykly mechanik 15,5k rocznie = lekko powyzej £1000 miesiecznie. Oczywiscie moga wpasc jakies nadgodziny. Ogolnie malutko jak na Londyn.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...