Skocz do zawartości

[Do 1000-1200 zł] Rower MTB Składany

Deriss

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jestem nowy tutaj, więc proszę o wyrozumiałość

Chciałbym kupić rower do 1000-1200 zł do jeżdzenia po lasach, po niewielkich górach, no i po mieście, chcę aby rower był w miare lekki, nie miał prostej kierownicy i żeby służył mi kilka dobrych lat. Moja waga to 40 kg a wzrost to 153 cm (proszę bez takich komentarzy na temat mojego wzrostu jak i wagi) Niezbyt znam się na rowerach, rower może być używany.

Dziekuje za wszelką pomoc.

Rozumiem, że chodzi Ci o XC? Jakiś rok temu kupiłem (w sumie nie ja, ale ja szukałem) w podobnej kwocie Kellys'a w praktycznie idealnym stanie. Amortyzator XCR z tłumieniem, osprzęt Deore/SLX, V-brake, rurki Truvativ. Pewnie inni zaraz na mnie naskoczą, że V-ki to przeżytek i muszą być tarcze. Osobiście właśnie czegoś w tym stylu polecałbym Ci szukać (niekoniecznie ta marka).

Poszperaj po internecie i wrzucaj tu propozycje to będzie można ocenić.

http://www.romet.pl/Rower,RAMBLER_50,10,485,615,13771,2014.html

Na DTBikes jest za 1000 zł, sklep na alledrogo mają, a sklep też jest na kabatach więc zobacze. Może podajcie 1 swoją propozycję. Rama 18" - 19" a koła 26" - 27".

Tak jak pisałem, jeżdzę po lasach, i niewielkich górach, i po mieście. Chcę aby rower mi służył na kilka lat.

EDIT. : Może być rower do XC, może być rower nie do XC 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...