fragi Napisano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Witam Poszukuję pompki podłogowej, koniecznie z manometrem. Chciałbym aby była tania i dobra Szukam czegoś w miarę sprawdzonego i solidnego. Kupowałem już buble po 25zł które przychodziły do mnie już uszkodzone oO. Niestety czeka mnie kredyt mieszkaniowy i jestem zmuszony liczyć każdą złotówkę. Proszę o jakieś konkretne modele w atrakcyjnych cenach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Beto masz za ~40zł, do domu ci wystarczy, nie wiem jaki model, ta co najlepiej idzie na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Beto CMP-074SG, używam od prawie czterech lat bez żadnych zastrzeżeń. Widzę że ten model jest już niedostępny ale podejrzewam że podobne w cenie poniżej 40 zł będą równie dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Proszę bardzo http://allegro.pl/stacjonarna-pompka-rowerowa-beto-av-dv-fv-biala-i5233248023.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Nie odradzam Beto, ale te egzemplarze, z którymi miałem do czynienie to była porażka. Może te droższe modele są lepsze.. Ja polecam - http://allegro.pl/pompka-stacjonarna-podlogowa-zefal-profil-fp30-i5914989860.html Pisz do gościa zapytanie bo idzie zbić cenę jeśli by bez allegro zrobić zakup. Kilka razy tak kupowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przmor Napisano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Ja mam pompke z Lidla z jesieni 2015. Nic jej zarzucic nie moge a kosztowala 29zl gwarancja 3 lata. Pompuje nia kola do mtb i do szosy. Moze w marcu znow sie pojawi w Lidlu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Nie wiem, do jakich ciśnień zamierzasz używać, ale jeśli >2 bar, to kup dowolną pompkę i osobny manometr (np. Schwalbe Airmax). Manometry w pompkach mają takie odchyły, że przy niskich ciśnieniach (gdzie 0,1 bara jest istotną różnicą) są bezużyteczne. A jeśli chodzi o samą pompkę, to też poleciłbym Lidla, ale: a) trzeba czekać, aż rzucą; ich jakość z każdym rzutem spada. Więc może faktycznie Beto jest sensowniejszym wyborem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awerty Napisano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Jak do tribana to przy najmniej taka http://allegro.pl/beto-cmp-081sn3-pompka-rowerowa-z-manometrem-podlo-i5824812681.html Musi byc z wąskim cylindrem ,będzie łatwiej pompowac .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Jeśli jakość spada to kiepsko Ja Lidla kupiłem parę tygodni przed Beto, czyli cztery lata temu. Manometr działał o wiele gorzej a zawór się zepsuł po kilku użyciach. Oddali kasę i wziąłem Beto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nishinsan Napisano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Potwierdzam, niestety te lidlowe szybko się eksploatują / psują. Miałem i mam Topek'a i jest super (zarówno manometr jak zawór, który ma opcję na wentyl także samochodowy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przmor Napisano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Ale te z ostatniego rzutu z Lidla sa inne niz te wczesniejsze. Byla juz o tym mowa na forum. Poza tym 3 lata gwarancji a akurat w Lidlu z egzekwowaniem gwarancji nie ma problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radetzky Napisano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Proszę bardzo Stacjonarna Pompka rowerowa BETO AV/DV/FV biała (5233248023) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Beto biała u mnie działa, ale przy szosie trzeba się jednak namęczyć aby więcej wbić i to sporo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrobel99 Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Zakupiłem w sklepie internetowym pompke beto cmp-008 i coś jest z nią nie tak bo pompując zaciąga ona powietrze z tego samego miejsca co powinna tylko wydmuchiwać . da sie napomopwać wentyl presta ale bardzo cierzko to idzie .... Myslicie ze dam rade cos z tym zrobic czy lepiej odesłać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wierzbek Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Jak juz jesteście przy pompkach to taka pompuńka mocowana na ramę do mtb wystarczy i będzie działać z dwa lata chociaż ? http://www.akcesoria-rower.pl/5-beto-teleskopowa-pompka-rowerowa-cld-026g-z-manometrem-zarysowana-grafikalogo-p-937.html miał ją ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Zakupiłem w sklepie internetowym pompke beto cmp-008 i coś jest z nią nie tak bo pompując zaciąga ona powietrze z tego samego miejsca co powinna tylko wydmuchiwać . da sie napomopwać wentyl presta ale bardzo cierzko to idzie .... Myslicie ze dam rade cos z tym zrobic czy lepiej odesłać ? To nie jest skomplikowany mechanizm,swoją drogą mało mamy w mieście sklepów rowerowych aby pompkę kupować przez internet?.Podejrzewam że doliczjąc wysyłki wyjdzie to samo cenowo.Mam stacjonarną Beto coś tam(nie mogę doczytać modelu)zakupiona w Sport Profit za 5 dych,a w góralu pompkę z Decathlona kosztowała 10 zł teraz jest za 15 zł i działa kilka lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrobel99 Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 No kosztowała 24 zl ale kupilem dlatego bo robiłem zakupy ogolnie rowerowe za 250 zł to juz i tak raz płaciłem za przesyłke . tylko teraz odsyłać to znowu z 10 zl wyjdzie za odsyłke to myśle sam to jakoś naprawić da sie ją rozkrecic ale nie wiem co tam może być zepsute ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CheekyType Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Potwierdzam,ta lidlowska pompka z tam tego roku jest o niebo lepsza niż te wczesniejsze.Do domowego użytku jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.