Skocz do zawartości

[pompka] z manometrem - tania i sprawdzona

fragi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Poszukuję pompki podłogowej, koniecznie z manometrem.

Chciałbym aby była tania i dobra :D Szukam czegoś w miarę sprawdzonego i solidnego. Kupowałem już buble po 25zł które przychodziły do mnie już uszkodzone oO. Niestety czeka mnie kredyt mieszkaniowy i jestem zmuszony liczyć każdą złotówkę.

Proszę o jakieś konkretne modele w atrakcyjnych cenach.

Nie odradzam Beto, ale te egzemplarze, z którymi miałem do czynienie to była porażka. Może te droższe modele są lepsze..

Ja polecam - http://allegro.pl/pompka-stacjonarna-podlogowa-zefal-profil-fp30-i5914989860.html

Pisz do gościa zapytanie bo idzie zbić cenę jeśli by bez allegro zrobić zakup. Kilka razy tak kupowałem.

Nie wiem, do jakich ciśnień zamierzasz używać, ale jeśli >2 bar, to kup dowolną pompkę i osobny manometr (np. Schwalbe Airmax). Manometry w pompkach mają takie odchyły, że przy niskich ciśnieniach (gdzie 0,1 bara jest istotną różnicą) są bezużyteczne.

A jeśli chodzi o samą pompkę, to też poleciłbym Lidla, ale:

a) trzeba czekać, aż rzucą;

B) ich jakość z każdym rzutem spada.

Więc może faktycznie Beto jest sensowniejszym wyborem...

• 3 tygodnie później...

Zakupiłem w sklepie internetowym pompke beto cmp-008 i coś jest z nią nie tak bo pompując zaciąga ona powietrze z tego samego miejsca co powinna tylko wydmuchiwać . da sie napomopwać wentyl presta ale bardzo cierzko to idzie .... Myslicie ze dam rade cos z tym zrobic czy lepiej odesłać ?

Zakupiłem w sklepie internetowym pompke beto cmp-008 i coś jest z nią nie tak bo pompując zaciąga ona powietrze z tego samego miejsca co powinna tylko wydmuchiwać . da sie napomopwać wentyl presta ale bardzo cierzko to idzie .... Myslicie ze dam rade cos z tym zrobic czy lepiej odesłać ?

To nie jest skomplikowany mechanizm,swoją drogą mało mamy w mieście sklepów rowerowych aby pompkę kupować przez internet?.Podejrzewam że doliczjąc wysyłki wyjdzie to samo cenowo.Mam stacjonarną Beto coś tam(nie mogę doczytać modelu)zakupiona w Sport Profit za 5 dych,a w góralu pompkę z Decathlona kosztowała 10 zł teraz jest za 15 zł i działa kilka lat.

No kosztowała 24 zl ale kupilem dlatego bo robiłem zakupy ogolnie rowerowe za 250 zł to juz i tak raz płaciłem za przesyłke . tylko teraz odsyłać to znowu z 10 zl wyjdzie za odsyłke to myśle sam to jakoś naprawić da sie ją rozkrecic ale nie wiem co tam może być zepsute ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...