machinehead Napisano 26 Stycznia 2016 Napisano 26 Stycznia 2016 Siema!Gdy byłem piękny,młody, zajarany rowerami i totalnie bez kasy na fulla, z religijną czcią podziwiałem fulle na dh-zonie i innych forach rowerowych - oczywiście konstrukcje z tamtych czasów. Zamanił mi się wtedy RB Bandit FR / Author A-zone. Dzisiaj mając kasę i okazję, zbudowałem sobie dla zajawki A-zone'a Pro i nieco odnowiłem. O ile na alledrogo można nabyć naklejki zastępcze z samymi logotypami marek (tutaj Author), tak indywidualnych grafik dla danego modelu już nie. No i tu pojawia się pytanie: Czy znacie jakiegoś magika który podejmował się w przeszłości produkcją customowych naklejek?
phoe Napisano 26 Stycznia 2016 Napisano 26 Stycznia 2016 Firmy co robią reklamę na samochodach itp na foli bezbarwnej wydrukują ci co tylko będziesz chciał. Tylko musisz im dać w Corelu czy innym formacie wzór.
Mod Team sznib Napisano 26 Stycznia 2016 Mod Team Napisano 26 Stycznia 2016 Naklejki dostępne na Allegro w większości to nie oryginały, npp: http://allegro.pl/naklejki-rower-scott-giant-merida-cube-kona-trek-i5094951337.html Firma sama je wykonuje, także cutsomowe też bez problemu zrobi. Wystarczy do nich napisać no i mieć wzór.
machinehead Napisano 26 Stycznia 2016 Autor Napisano 26 Stycznia 2016 Otóż z tym wzorem będzie ciężko... gdybym chociaż miał w necie jakieś duże zdjęcia z profilu to bym obrysował czy coś... Tutaj musiałby się ktoś tym zająć właśnie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.